Ta bedre bilder med din iPhone

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal ta et bilde med mobilen din. Enhver fotograf vet at riktig lys utgjør forskjellen mellom et dårlig og et bra bilde. Sørg for at du har naturlys lys, uten at bildeobjektet står direkte under lyset. På de nyeste iPhone kan du dessuten velge lyssetting avhengig av hvordan du ønsker at resultatet skal bli.

Ta gode selfier

Hvis du ønsker å ta et portrettbilde av deg selv, også kjent som selfie, anbefaler vi at du bruker portrettmoduset på din iPhone. Dette aktiverer to linser som skal etterligne linsene i et speilreflekskamera, og som vil gi bildet mer dybde og definisjon. I tillegg kan det være lurt å kjøpe en selfiestick. Ta en titt på tilbudet på nettet og se om dette er noe for deg.

Panoramabilder

Hvis du ønsker å ta et panoramabilde på kameraet ditt må du slå på pano-modus. Panoramabilder er fantastiske til å fotografere solnedganger, ta naturbilder eller til og med ta store gruppebilder. For å få til et best mulig panoramabilde, kan det være lurt å ha et stativ desinget for å holde iPhone din i ro. Trykk på utløseren og beveg kameraet sakte til det du ønsker skal være med i bildet.