Markedsføring for nettbaserte firmaer

Den moderne verden er veldig annerledes enn hva den eldre generasjonen er vant til. Det er en helt ny verden der ute, med helt nye muligheter og helt nye regler. Det 21. århundret er utrolig spennende, og smarte entreprenører har funnet mange nye måter å tjene penger.

Markedsføring på nett – se til Finn.no

Nettbaserte firmaer bruker en ny type markedsføring, som kan virke enklere å finne på men vanskeligere å spre. Man må nemlig nå frem til visse kundegrupper for å håve inn pengene. Markedsføring er et viktig verktøy for å nå ut til kunder, men det må brukes riktig. Finn.no startet ut i det små, og bygde seg sakte men sikkert oppover samtidig som de innførte nye tjenester for kundene sine. Med tiden utviklet de seg til en stor portal, der man kunne selge og kjøpe, ansette folk eller søke jobb, finne bruktbiler eller søke opp gateadresser. En stor del av deres suksess skyldes den gode markedsføringen – Finn har vunnet flere utmerkelser for deres kule reklamer som elskes av både ungdom og godt voksne mennesker.

Svensk spillportal et annet godt eksempel

Mye av det samme kan sies om den svenske spillportalen NordicBet. Det har nådd veldig langt i sin nisje, nettopp på grunn av god markedsføring. De har oversatt nettstedet sitt til mange språk og satset stort på markedsføring – både på nett og på diverse andre steder. NordicBet har også fulgt med på hva markedet ønsker, og hva deres kunder vil ha. De har lagt til mange ulike seksjoner og sørger for at deres underholdningsverdi stiger i takt med tiden. Nå er de på toppen, og for å holde seg der må de fortsette å satse like hardt som tidligere.Man behøver jo faktisk ikke gå ut av huset for å tjene inn til sitt daglige brød. Mange nye tjenester tilbys nå på nettet, og nettbaserte firmaer har dukket opp verden rundt. Nå kan man shoppe hjemmefra, selge overskuddet sitt hjemmefra, spille kasinospill hjemmefra, bestille flybilletter hjemmefra og mye, mye annet.