Lag din egen nettside!

Hvis du forsøker å bli en bedre fotograf, er det å bygge et eget nettsted eller en blogg trolig et av de beste alternativene, både for å utvikle deg selv, men selvfølgelig også for å vise frem bildene dine til andre.web-designerEt av de mest effektive tiltakene du kan gjøre i å få deg selv bemerket som fotograf, men også bli en bedre en, er å starte opp din egen nettside. Dette er en flott måte å få et bedre blikk på deg selv som fotograf, men også få andre til å oppdage ditt talent.

Del fotografiene dine

Med en nettside vil du ha muligheten til å tilby salg av fotografier, men en slik side kan gjøre deg tilgjengelig, hvis du er i oppstartsfasen i ønsket om å leve av fotografiene dine. Nettsiden kan være et viktig middel til å la fotointeresserte følge med på hva du arbeider med, men hvis familie, venner og andre ønsker å google deg, vil jo fotografiene dine dukke opp.

La nettsiden markedsføre deg

Som vi alle vet er markedsføring viktig. Uten en egen nettside vil ingen oppdage deg, selv om du flittig bruker sosiale medier som Facebook og Instagram. En profesjonell nettside vil markedsføre deg langt utover slike kanaler.